Suzuki DF115BTGX

Code: 003ed8199fb0

Suzuki DF115BGX
4 cylinders in lijn

16,799.00

In Stock

Extra informatie

Aantal Cylinders

Besturing

Brandstofsysteem

cylinderinhoudcc

Dynamo

Gewicht

Motortype

pk

Conditie

Schakeling

Staartlengte

Startsysteem

Suzuki introduceert de nieuwe DF115B; verbeterde prestaties en een superieur brandstofverbruik.

Deze moderne viertakt motor is de eerste in zijn klasse die beschikt over Drive-by-Wire. De DF115B is voorzien van tal van systemen om de prestaties te optimaliseren en de uitstoot en het verbruik te verlagen, onder alle omstandigheden. Door de beproefde Drive-by-Wire-technologie toe te voegen aan de populaire 115 pk viercilindermodellen, biedt Suzuki nieuwe mogelijkheden voor een breed scala aan botenbouwers. Drive-by-wire (Suzuki Precision Control: SPC) is een technologisch geavanceerd elektronisch besturingssysteem, waardoor de bediening altijd soepel verloopt (geen wrijving door morsekabels). Geniet optimaal van een soepele gas- en schakelbediening. Het resultaat is een uiterst nauwkeurige gasrespons en soepeler, trefzekerder schakelen.

Het is niet alleen bij de toevoeging van Drive-by-Wire gebleven. De motor heeft een verbeterde compressieverhouding van 10.6:1, die ervoor zorgt dat de motor met een cilinderinhoud van 2,0 liter een betere topsnelheid en acceleratie heeft. Tevens is het thermisch rendement verbeterd. Uit tests is gebleken dat de nieuwe Suzuki DF115BG tussen de 5% en 6% zuiniger is bij varen in het middenbereik of met hoge kruissnelheden.

Een andere verbetering is de dynamo van 40 ampère, die verbeterde output en oplaadprestaties levert bij lage stationaire snelheden. Dit is onder andere ideaal voor moderne vissersboten, die behoorlijk wat energie vragen tijdens trollen. Hoewel er veel is veranderd onder de motorkap, zijn sommige verbeteringen aan de nieuwe DF115BG ook direct zichtbaar.

De motor zelf heeft een sportief, gestroomlijnd exterieurontwerp met een nieuwe striping dat er geweldig uitziet op alle soorten boten. Dankzij de 20 inch (L) en 25 inch (X) staartlengtes, is de nieuwe DF115BG buitenboordmotor een ideale krachtkeuze voor een breed scala aan zoet- en zoutwaterboten.