Over Ons

Buitenboordmotor Almere

De grootste watersportshowroom van Flevoland!
Buitenboordmotor Almere is onderdeel van Boatingworld Almere en is gevestigd op het industrieterrein De Steiger in Almere-Haven. Wij zijn zeer makkelijk te bereiken en liggen op 3 minuten afstand van de snelweg. Ons watersport plezier is tentoongesteld over 1.000 vierkante meter. U kunt bij ons terecht voor informatie, advies, accessoires, reparatie, onderhoud, etc. Wanneer het watersport gerelateerd is kunnen wij u van dienst zijn.

Ruimte voor informatie & advies over buitenboordmotoren
Buitenboordmotor Almere is importeur van Mercury Marine, Suzuki Outboards en Torqeedo buitenboordmotoren. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook andere merken leveren als u dat wenst. Onze boatingworld showroom is 6 dagen per week geopend om u van dienst te zijn. Heeft u vragen over reparatie of onderhoud, of wilt u misschien advies over een nieuwe buitenboordmotor. Onze experts staan voor u klaar.

Buitenboordmotoren kopen en gelijk meenemen?
Bij Boatingworld Almere is het geen probleem. Wij weten als geen ander hoe vervelend het is als u er niet op uit kunt wanneer u dat wil, en zeker met mooi weer… Daarom hebben wij een groot assortiment van producten uit voorraad leverbaar. Zo kunt bij ons terecht accessoires, rubberboten, buitenboord motoren, speedboten, waterski artikelen, smeer- & onderhoudsmiddelen en bestikkering.

Alle service voor uw boot en bootmotoren!

Revisies en grote reparaties?
Buitenboordmotor Almere beschikt over de benodigde kennis apparatuur om grote reparaties voor te verzorgen. Zo kunnen wij uw motor reviseren of vervangen, maar kunnen we ook vorstschades of grote schades van andere aard voor u herstellen. Onze monteurs zijn kundig en verzorgen uw boot met uiterste zorgvuldigheid.

Klein onderhoud ?
Boatingworld Almere is servicedealer van onder andere: Mercury, Suzuki, Yamaha, Honda, Johnson en Evinrude.
Wij beschikken over een uitgebreide werkplaats om klein onderhoud aan uw buitenboordmotor te verzorgen. Zo verzorgen wij kleine en grote beurten, kunnen wij uw motor winterklaar maken, reparaties uitvoeren of storingen verhelpen. Boatingworld Almere verzorgt uw motor zoals u ook verzorgd wilt worden.